x

Voer voor je brein en je buik.

Plantaardig, seizoensgebonden en verrassend goed. Hier eet je niet alleen lekker, maar ook bewust.

Allergisch voor teen of ander? Laat het ons niet weten.

De Groene Afslag is het thuis van een plantaardig restaurant. Het is namelijk best wel handig en slim dat wij - als rechtop lopend zoogdier - ons menu een beetje aanpassen omdat de mondiale veestapel een te grote wissel trekt op de planeet.

Moeten we daarom ineens allemaal veganist worden? Nee, dat hoeft niet, maar wat vaker groente als hoofdbestanddeel van je maaltijd zou wel zinnig zijn. En dat dat ook nog lekker kan zijn proberen we hier te laten proeven.

Waarom je hier wilt eten

We koken anders. Niet om hip te doen, maar omdat we geloven dat eten verandering in gang zet. Goed eten hoeft de wereld niet te kosten. Integendeel.
Bij ons eet je wat groeit uit idealen, niet uit uitbuiting. Alles wat we serveren is plantaardig, verrassend en gemaakt met oog voor mens en natuur.

Onze leveranciers

We werken samen met boeren, makers en telers die net als wij geloven in een andere economie. Geen groothandels, maar groot hart. Onze ingrediënten komen van dichtbij, soms zelfs uit onze eigen moestuin.

Moestuin van De Groene Afslag

Openingstijden keuken: 

07.00 - 22.00 uur

We serveren ontbijt, lunch, borrel en diner. Ons restaurant is voor iedereen, buurtbewoners hebben een gezellige verjaardagslunch terwijl een zakelijke groep toast op een geslaagde teamdag. 

Verder grasduinen?

Schrijf je in

We gebruiken je informatie om je onze nieuwsbrief op te sturen. Lees ook onze privacy statement.
Leuk dat je penvriend(in) met ons wil zijn. De eerste nieuwsbrief vind je vlot in je meelboks verwachten!
Oeps! Er is iets mis gegaan. Heb je alles ingevuld?