Moeten we daarom ineens allemaal veganist worden? Nee, dat hoeft niet, maar wat vaker groente als hoofdbestanddeel van je maaltijd zou wel zinnig zijn. En dat dat ook nog lekker kan zijn proberen we hier te laten proeven.
Naast plantaardig zijn hebben wij onszelf nog een ander doel gesteld: het ondersteunen van de Nederlandse biodiversiteit. Kan dat? Simpelweg door iets op je vork te prikken. Jazeker!
Door te kiezen voor lokale en seizoensgebonden ingrediënten help je namelijk mee aan het herstel van bodemleven, insecten en variatie in het landschap. Minder vraag naar intensieve veeteelt en monoculturen betekent meer ruimte voor natuurvriendelijke landbouw. Zo kun je met elke hap bijdragen aan een gezondere ecologie in ons kleine kikkerlandje, gewoon door iets lekkers te bestellen.
We serveren ontbijt, lunch, borrel en diner. Ons restaurant is voor iedereen, buurtbewoners hebben een gezellige verjaardagslunch terwijl een zakelijke groep toast op een geslaagde teamdag.
Openingstijden keuken:
07.00 - 22.00 uur